A KATALIN-TELEPI TEMPLOM BELSŐ FELÚJÍTÁSA

Az elmúlt években sikerült templomunkat kívülről felújítani a plébániával, kerítéssel együtt. Sok munkát és anyagi befektetést jelentett mindez, de még nem jutottunk a munkálatok végére. Templomunk belső része is felújításra szorul. Ez egy több lépéses folyamat, amelynek első lépését, a fűtés korszerűsítését 2020-ban sikerült megvalósítanunk. A fűtés hatékonyságának növelése végett szükséges az ablakok cseréje, és ezután következhet a vakolat javítása és a teljes festés.

A Hívek nagylelkű adományából a fűtésszerelés költségeit ki tudtuk fizetni. Ez az összeg 2021 októberéig gyűlt össze. A további munkálatokra kaptunk állami támogatást, de ez nem fedezi a költségeket, csupán kb. azok 60 %-át.

A munkálatokat 2021 februárjában kell elkezdjük, hogy a kapott állami támogatással el tudjunk időben számolni.

A kapott támogatás és a plébániai tartalék mellé még legalább 45.000,- RON-t kell összegyűjtenünk, hogy a munkálatokat meg tudjuk valósítani.

Az adományozók a nyugta mellé adományozói kártyát is kapnak és a hirdetőtáblán minden héten feltüntetjük a beérkezett adományokat.

Továbbra is kérjük, hogy aki tud, járuljon hozzá a költségekhez, hogy el tudjuk kezdeni a munkálatokat. Erre a célra az adományokat személyesen a plébánián vagy banki átutalással is el lehet juttatni.

Az utalásnál a megjegyzésbe kérjük írják oda:

  • RO: Donatie, constructii
  • HU: Adomany, templomfelujitas

Köszönünk minden eddigi adományt és támogatást!

Banki adatok:

PAROHIA ROMANO CATOLICA
SFINTA ECATERINA

Banca Comerciala Romana RO21RNCB0661114229980001,
Cod SWIFT BCR: RNCBROBU,
Plébánia adószáma (CIF): 7245164