HIRDETÉSEK

 

 

 2021 szeptember 19. – Évközi 25. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise. 09.00 órakor indulunk busszal a szentjobbi egyházmegyei zarándoklatra.
  2. Plébániánkon szeptember 26-án, a 10.00 órai szentmise keretében lesz a bérmálás. A bérmálkozókkal a héten kedden és csütörtökön 16.00 órakor találkozunk hittanóra keretében, majd szombaton 15.00 órától lesz a szentgyónás és a próba számukra. Szombaton a szülők, bérmaszülők, családtagok számára is lesz lehetőség szentgyónásuk elvégzésére.
  3. Októberben indulnak majd az elsőáldozásra felkészítő hittanórák. Szeretettel hívjuk és várjuk a gyerekeket! Beíratkozni a plébánián lehet személyesen. A hittanórák időpontját a szülőkkel fogjuk egyeztetni.
  4. Október 7-9. között, Magyarok Nagyasszonya ünnepére Vincés biciklis zarándoklatot szervezünk férfiak részére Máriaradnára. A táv közel 300 km oda-vissza. Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a férfiakat, akik vállalják a három napos biciklis zarándoklatot. Jelentkezni szeptember 30-ig lehet a plébánián. További részleteket a zarándoklatról a honlapon valamint a plébánia Facebook oldalán lehet olvasni.
  5. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk a NEK-ről, a Mária-útról és hasznos írást találunk a kamaszok világáról. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

 

Mindenkinek isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!