2021. szeptember 12. – Évközi 24. vasárnap

1. A mai vasárnapon templomunkban nincsenek szentmisék az Eucharisztikus Kongresszus eseményei miatt. A nagyváradi szentmisék rendjét a kitett plakáton olvashatják.
2. Szeptember 19-én, jövő vasárnap lesz a szentjobbi egyházmegyei zarándoklat, ahol 11.00 órakor a püspök atya mutat be ünnepi szentmisét. Ezen a napon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise. A zarándoklatra a plébániáról busz indul, ennek költsége 15 lej, jelentkezni a plébánián lehet. Kérjük, hogy mindazok, akik szeretnének részt venni a zarándoklaton szeptember 16-ig jelezzék a plébánián!
3. Plébániánkon szeptember 26-án lesz a bérmálás. Imádkozzunk fiataljainkért! A bérmálkozók szüleivel szeptember 16-án, csütörtökön, 19.00 órától lesz megbeszélés.
4. Október 7-9. között, Magyarok Nagyasszonya ünnepére „Vincés biciklis zarándoklatot” szervezünk férfiak részére Máriaradnára. A táv közel 300 km oda-vissza. Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a férfiakat, akik vállalják a három napos biciklis zarándoklatot. Részletekért a plébánián lehet érdeklődni.
5. Most is szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilapot!