HIRDETÉSEK

 

 2021.szeptember 5. – Évközi 23. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon Széri Olívia a keresztség szentségében részesül. Isten éltesse szüleivel, keresztszüleivel, egész családjával együtt!
  2. Ma délután templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
  3. Szeptember 6-án, hétfőn a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos havi találkozóra. A Rózsafüzér Társulat szeptemberi imaszándéka: „A családon belüli erőszak megszűnéséért, a családjuktól távol élő férjekért és édesapákért.”
  4. Szeptember 8-án, szerdán este, a szentmise után, 18.45-kor egy megbeszélésre hívjuk mindazokat, akik jelentkeztek az Eucharisztikus Kongresszusra. Egyes részletek a hirdetőtáblán olvashatóak, további részleteket szerdán beszélünk meg. Bármilyen kérdéssel bátran forduljanak a plébániához.
  5. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus idején, szeptember 10-12, templomunkban nem lesz szentmise. A városban néhány templomba lesznek átszervezve a szentmisék, ahová a Kedves Híveket szeretettel várják. A szentmisék pontos helyét és idejét megtalálják a hirdetőtáblán a plakáton.
  6. Szeptember 19-én lesz a szentjobbi egyházmegyei zarándoklat, ahol 11.00 órakor a püspök atya mutat be ünnepi szentmisét. Ezen a napon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise. A zarándoklatra a plébániáról busz indul, ennek költsége 15 lej, jelentkezni a plébánián lehet.
  7. Plébániánkon szeptember 26-án lesz a bérmálás. Imádkozzunk fiataljainkért! A bérmálkozókat szeptember 7-én, kedden, 16.00 órára várjuk hittanórára. A bérmálkozók szüleivel szeptember 16-án, csütörtökön, 19.00 órától lesz megbeszélés.
  8. Október 7-9. között, Magyarok Nagyasszonya ünnepére „Vincés biciklis zarándoklatot” szervezünk férfiak részére Máriaradnára. A táv közel 300 km oda-vissza. Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a férfiakat, akik vállalják a három napos biciklis zarándoklatot. Részletekért a plébánián lehet érdeklődni.
  9. Most is szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilapot!

 

Mindenkinek isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!