HIRDETÉSEK

2023. március 26. – Nagyböjt 5. vasárnapja

1. Köszönjük mindazoknak, akik be tudtak kapcsolódni a közelmúlt eseményeibe: a férfi zarándoklatba, a máriás csoportok találkozójába, valamint a 24 óra az Úrért programba. Reméljük, hogy sikerült mindenkinek lélekben töltekeznie és előre haladnia a nagyböjti úton.
2. Ma délután 16.00 órától szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat közös játékra a plébánia közösségi termében.
3. A héten csak ovis, kisiskolás hittan lesz szerdán 16.oo órakor, a többi hittanórák, katekézisek, foglalkozások elmaradnak.
4. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
5. Nagyböjt keddjein a 300 éves jubileumát ünneplő Nagyvárad- Újvárosi Szent László templom Missziós Napokat szervez, amelynek programjai szintén megtalálhatóak a hirdetőtáblán.
6. A Barátok templomában a Virágvasárnap előtti csütörtökön, pénteken és szombaton 18.oo órai kezdettel lelkigyakorlatos esték lesznek. Szeretettel várnak mindenkit!
7. A nagyböjti időben az alamizsnálkodás jegyében tartós élelmiszereket, tisztítószereket gyűjtünk a rászoruló családok megsegítésére. Az adományokat a Katalin szobor alá lehet helyezni. Akik pénzadománnyal szeretné támogatni a kezdeményezést, adományait a kék perselybe helyezheti.
8. Április 1-én, a Virágvasárnap előtti szombaton lesz templomunkban az ünnep előtti takarítás. Délelőtt o9.oo órától várjuk a segítőket, akik el tudnak jönni. Előre is köszönjük!
9. Április 2-án, Virágvasárnap, templomunkban o8.oo és 1o.oo órakor lesz szentmise. A 1o.oo órai szentmise elején lesz az ünnepélyes barkaszentelés.
10. Április 29-én, szombaton, Ferenc pápa Budapesten a fiatalokkal találkozik. Ez egy korlátozott létszámú esemény lesz, éppen ezért mielőbbi jelentkezéshez kötött, mivel a nagyváradi egyházmegyéből 5o fiatal mehet összesen, kérjük, hogy, akik jelentkezni szeretnének, csütörtökig jelezzék a plébánián. Erre a találkozóra 16-25 év közötti fiatalok mehetnek, az utazási költség 3o RON.
11. Az április 3o-i budapesti pápai szentmisével kapcsolatban még nincsenek pontos információink, de akik részt szeretnének venni, márt most jelezhetik a plébánián.
12. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait!

ÁLDOTT NAGYBÖJTI IDŐT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!