HIRDETÉSEK

2023. március 12. – Nagyböjt 3. vasárnapja
1. Múlt vasárnap 1302,- RON adomány gyűlt össze a földrengés áldozatainak megsegítésére, melyet továbbítottunk a Caritas felé. Isten fizesse mindenkinek!
2. Ma délután 16.00 órától szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat közös játékra a plébánia közösségi termében.
3. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
4. Hétfőn, március 13-án a szentmise után lesz a Rózsafüzér Társulat szokásos találkozója.
5. A héten a gyerekek, fiatalok hittanórái a szokott időpontokban lesznek. A ministráns próba szombaton elmarad a férfi zarándoklat miatt. A zeneóra szombaton 15.00 órától lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
6. A férfi zarándoklatra szombaton 08.30-kor indulunk innen a plébániáról mikrobusszal.
7. Nagyböjt keddjein a 300 éves jubileumát ünneplő Nagyvárad – Újvárosi Szent László templom Missziós Napokat szervez, amelynek programjai szintén megtalálhatóak a hirdetőtáblán.
8. Aki a jövedelem utáni adója 3,5%-ával szeretné és tudja támogatni a plébániát, az űrlapok megtalálhatóak hátul az asztalon és letölthetőek a honlapról is. Ez is nagy segítség a plébániának és hálásan köszönjük az eddigi évek felajánlását is!
9. Március 25-én lesz a máriás lelkiségű csoportok találkozója a nagyváradi Székesegyházban. A program megtalálható a hirdetőtáblán. Kérjük, hogy részvételi szándékukat március 20-ig jelezzék, hogy a létszámot továbbítani tudjuk.
10. A nagyböjti időben az alamizsnálkodás jegyében tartós élelmiszereket, tisztítószereket gyűjtünk a rászoruló családok megsegítésére. Az adományokat a Katalin szobor alá lehet helyezni. Akik pénzadománnyal szeretné támogatni a kezdeményezést, adományait a kék perselybe helyezheti.
11. Március 24-25-én szervezzük meg templomunkban a 24 óra az Úrért kezdeményezésű programot. A program péntek este 17.15-től szombat este 18.00-ig tart. Lesz Szentírás olvasás, zsolozsma, rózsafüzér, nappali és éjszakai szentségimádás, zenés, vezetett és csendes formában is. Ennek részleteit hamarosan hirdetjük.
12. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait!
Szent Katalin Telepi Római Katolikus Plébánia