HIRDETÉSEK

2023. március 5. – Nagyböjt 2. vasárnapja

1. A mai vasárnapon a nagyváradi egyházmegye templomaiban az adományokat a törökországi földrengés áldozatainak megsegítésére gyűjtjük.
2. Ma templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
3. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
4. A héten a gyerekek, fiatalok hittanórái a szokott időpontokban lesznek. Kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 19.00 órától felnőtt katekézis lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
5. A Rózsafüzér Társulat márciusi imaszándéka: „A földrengés és természeti katasztrófák áldozataiért.”
6. Nagyböjt keddjein a 300 éves jubileumát ünneplő Nagyvárad- Újvárosi Szent László templom Missziós Napokat szervez, amelynek programjai szintén megtalálhatóak a hirdetőtáblán.
7. Aki a jövedelem utáni adója 3,5%-ával szeretné és tudja támogatni a plébániát, az űrlapok megtalálhatóak hátul az asztalon és majd letölthetőek lesznek a honlapról is. Ez is nagy segítség a plébániának és hálásan köszönjük az eddigi évek felajánlását is!
8. Március 18-án, szombaton, egyházmegyei férfizarándoklat lesz Máriapócsra. Ennek részletes programja a hirdetőtáblán olvasható. Kérjük, hogy akik szeretnének részt venni, március 6-ig jelezzék a plébánián!
9. Március 25-én lesz a máriás lelkiségű csoportok találkozója a nagyváradi Székesegyházban. A program megtalálható a hirdetőtáblán. Kérjük, hogy részvételi szándékukat március 20-ig jelezzék, hogy a létszámot továbbítani tudjuk.
10. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait!