HIRDETÉSEK

2022. november 13. – Évközi 33. vasárnap

1. A mai vasárnap adományait a Caritas javára továbbítjuk. Isten fizesse mindenkinek!
2. Ma délután 16.00 órától az elsőáldozásra jelentkezőket várjuk hittanórára. 18.00 órától ifi hittan lesz, amelyre a bérmálkozókat is hívjuk! Ugyancsak ma 4 órától este 7-ig a gyerekeket, fiatalokat várjuk kötetlen játékra, együttlétre a plébániára.
3. A héten kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 16.00 órától ovis, kisiskolás hittan, ugyancsak szerdán 19.00 órától felnőtt katekézis lesz. Pénteken 16.00 órától elsőáldozási felkészítő, 17.00 órától bérmálkozói felkészítő, 19.00 órától ifi hittan lesz. Szombaton 11.00 órától ministránspróba lesz, amelyre szeretettel várjuk a gyerekeket.
4. Csütörtökön és szombaton 16.00 órától mindenkit, kicsiket és nagyokat várunk szeretettel a plébániára, ahol a püspökségen szervezett adventi vásárra kezdjük el előkészíteni a díszeket, dekorációkat, termékeket, amit a vásáron kínálunk a Szent Vince Társasággal együtt. Az idei adventi vásár adományait a püspökség, mint szervező, a Szent Vince Társaságnak és a gyermekmentőnek ajánlja fel.
5. Gyerekek számára szervezünk énekes-zenés gyerekkórust, amelyet Szerafina nővér fog vezetni. Szeretettel várjuk kisebb-nagyobb gyerekek jelentkezését, aki szeretnének elkezdeni furulyán, gitáron, ütős hangszeren játszani és énekelni.
6. Jövő vasárnap a 10.00 órai szentmisén a fiatalok fognak zenélni, énekelni.
7. Ugyancsak jövő vasárnap a szentmisék után a fiatalok készítenek elő sütemény vásárt. A süteményekért felajánlott adományokat Bíró Éva kezelésére gyűjtik.
8. A kis asztalon a kék perselybe a következő hetekben elhelyezett adományokat szintén Bíró Éva kezelésének megsegítésére gyűjtjük.
9. Előre hirdetjük, hogy plébániánk búcsúünnepe november 28-án, hétfőn, 18.00 órakor lesz. Az ünnepi szentmisét, amelynek keretében megáldjuk a felújított templomot, Exc. Böcskei László püspök atya celebrálja.
10. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.
Isten áldását kívánjuk mindenkinek az előttünk álló hétre!