HIRDETÉSEK

2022. november 6. – Évközi 32. vasárnap

1. Ma délután templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
2. Szintén ma délután 16.00 órától az elsőáldozásra jelentkezőket várjuk egy találkozóra. 18.00 órától ifi hittan lesz, amelyre a bérmálkozókat is hívjuk! Ugyancsak ma 4 órától este 7-ig a gyerekeket, fiatalokat várjuk kötetlen játékra, együttlétre a plébániára.
3. Hétfőn, november 7-én, a szentmise után lesz a Rózsafűzér Társulat találkozója. Szeretettel várunk minden Tagot!
4. A Rózsafűzér Társulat novemberi imaszándéka: „Plébániánk elhuny híveiért.”
5. Jövő héten lelkigyakorlat miatt több program elmarad a plébánián, így csak a következőket tudjuk megszervezni: szerdán 16.00 órától ovis, kisiskolás hittan lesz, szombaton 11.00 órától ministránspróba, vasárnap 16.00 órától elsőáldozási hittan, és kötetlen közös játék lesz, 18.00 órától pedig ifi hittan, amelyre a bérmálkozókat is várjuk.
6. Csütörtökön és szombaton 16.00 órától mindenkit, kicsiket és nagyokat várunk szeretettel a plébániára, ahol a püspökségen szervezett adventi vásárra kezdjük el előkészíteni a díszeket, dekorációkat, termékeket, amit a vásáron kínálunk a Szent Vince Társasággal együtt. Az idei adventi vásár adományait a püspökség, mint szervező, a Szent Vince Társaságnak és a gyermekmentőnek ajánlja fel.
7. Gyerekek számára szervezünk énekes-zenés gyerekkórust, amelyet Szerafina nővér fog vezetni. Szeretettel várjuk kisebb-nagyobb gyerekek jelentkezését, aki szeretnének elkezdeni furulyán, gitáron, ütős hangszeren játszani és énekelni.
8. Előre hirdetjük, hogy plébániánk búcsúünnepe november 28-án, hétfőn, 18.00 órakor lesz. Az ünnepi szentmisét, amelynek keretében megáldjuk a felújított templomot, Exc. Böcskei László püspök atya celebrálja.
9. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.

ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK MINDENKINEK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!