HIRDETÉSEK

2022. május 29. – Húsvét 7. vasárnapja

1. Köszönjük a fiataloknak a mai zenei szolgálatot! A jövőben minden hónap utolsó vasárnapján 10.00 órakor ifjúsági szentmise lesz.
2. A héten a szokott időben lesznek a gyerekek, fiatalok hittanórái. Kedden fiatal felnőtt katekézis lesz 19.00 órától. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
3. Pénteken 17.00 órától a kisebb ministránsok részére ministránspróbát tartunk. Szeretettel várjuk mindazokat, akik már ministrálnak és az új jelentkezőket is!
4. Pénteken, június 3-án, 19.00 órakor lesz a szentmise, amely zarándokmise lesz. Szentmise után 20.00 órakor van az indulás a csíksomlyói búcsúra.
5. A héten elsőpéntek lesz. Idős, beteg testvéreinket meglátogatjuk a szentségekkel.
6. Június 11-én, 18.00 órakor, tanévzáró Te Deum ifjúsági szentmise lesz. Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat családjukkal együtt a szentmisére, utána pedig egy szalonnasütésre a plébánia kertjében.
7. A Rózsafüzér Társulatok és a máriás imacsoportok részére július 2-án a Székesegyházban lesz egy találkozó, lelkinap. Kérjük, hogy akik részt szeretnének venni ezen, június 15-ig jelezzék a Rózsafüzér Társulat vezetőinél.
8. Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap, ami egyben elsővasárnap is, templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, ami 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
9. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait!

Isten áldását kívánjuk mindenkinek az előttünk álló hétre!