2022. május 15. – Húsvét 5. vasárnapja

1. A mai vasárnapon van az egyházmegyei zarándoklati nap. A 11.00 órakor kezdődő ünnepi szentmisére, ami a Székesegyháznál lesz, közösen indulunk innen a plébániától 10.00 órakor. Aki tud csatlakozni a kereszthez, szeretettel várjuk. Ma templomunkban csak 08.00 órakor van szentmise.
2. Május 16-án, hétfőn, este a szentmise után a Rózsafüzér Társulat tagjait várjuk egy megbeszélésre.
3. A gyerekek, fiatalok hittanórái a szokott időben lesznek. Kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis lesz.
4. Pénteken 17.00 órától a kisebb ministránsok részére ministránspróbát tartunk. Szeretettel várjuk mindazokat, akik már ministrálnak és az új jelentkezőket is!
5. Plébániánkon június 12-én, a 10.00 órai szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Kísérjük imáinkkal az elsőáldozásra készülő gyermekeket!
6. Májusi hónapban, az esti szentmisék végén elimádkozzuk a Loreto-i litániát.
7. A római zarándoklatra nem lesz szükség oltási igazolványra. Akik jelentkeztek, kérjük, hogy május 22-ig 200,- euro előleget hozzanak be, ekkor tekintjük véglegesnek a jelentkezést. Többen vannak várólistán, velük külön egyeztetünk, amennyiben lesznek üres helyek.
8. Buszos zarándoklatot szervezünk a Csíksomlyói búcsúra. Indulás péntek este a plébániáról. Az utazás költsége: 100,- RON. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein, vagy személyesen lehet.
9. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait!

Isten áldását kívánjuk mindenkinek az előttünk álló hétre!