HIRDETÉSEK

2022. május 8. – Húsvét 4. vasárnapja

 

1. A hivatások vasárnapján szeretettel köszöntjük plébániánkon a gyulafehérvári szemináriumból érkezett kispapokat és diakónus atyát! Köszönjük, hogy eljöttek hozzánk és imáinkkal kísérjük útjukat!
2. Hétfőn, május 9-én este, a szentmise után egy megbeszélést szeretnénk tartani mindazokkal, akik a templom takarításában segítséget tudnának nyújtani a jövőben is. Megszervezzük a csoportokat és megbeszéljük a feladatokat.
3. A gyerekek, fiatalok hittanórái a szokott időben lesznek. Kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 18.45-től felnőtt katekézis lesz a plébánián.
4. Szombaton, május 14-én ifjúsági nap lesz Tóttelek mellett a vadászháznál, szeretettel várjuk a 12-18 év közötti fiatalok jelentkezését. A részleteket a hét folyamán közöljük.
5. Pénteken 17.00 órától a kisebb ministránsok részére ministránspróbát tartunk. Szeretettel várjuk mindazokat, akik már ministrálnak és az új jelentkezőket is!
6. Jövő vasárnap lesz az egyházmegyei zarándoklati nap. A 11.00 órakor kezdődő ünnepi szentmisére közösen indulunk innen a plébániától 10.00 órakor. Aki tud csatlakozni a kereszthez, szeretettel várjuk. Ezen a vasárnapon templomunkban csak 08.00 órakor lesz szentmise.
7. Plébániánkon június 12-én, a 10.00 órai szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Kísérjük imáinkkal az elsőáldozásra készülő gyermekeket!
8. A templom felújítása után a héten a plébánia termei is rendbe lettek téve, így a jövő héttől szeretettel várjuk az önkénteseket a tésztakészítéshez hétfőn, kedden, szerdán 13.00-18.00 óra között. Szeretettel várunk új, lelkes önkénteseket is.
9. Májusi hónapban, az esti szentmisék végén elimádkozzuk a Loreto-i litániát.
10. A héten sikerült tisztázni még néhány kérdést az utazási irodával a római zarándoklattal kapcsolatban, így nem lesz szükség oltási igazolványra. Akik jelentkeztek, kérjük, hogy május 22-ig 200,- euro előleget hozzanak be, ekkor tekintjük véglegesnek a jelentkezést. Többen vannak várólistán, velük külön egyeztetünk, amennyiben lesznek üres helyek.
11. Buszos zarándoklatot szervezünk a Csíksomlyói búcsúra. Indulás péntek este a plébániáról. Az utazás költsége: 100,- RON. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein, vagy személyesen lehet.
12. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait!