2022. február 13. – Évközi 6. vasárnap

1. A templomfelújítás ideje alatt a szentmisék a plébánia közösségi termében lesznek hétköznaponként a szokott időben. Vasárnaponként három szentmise lesz a közösségi teremben, 08.00, 10.00 és 18.00 órakor, hogy jobban elférjünk. Kérjük, hogy egymásra figyelve, használjuk ki a reggeli és esti szentmiséket is.
2. Kedden 17.00 órától ovis hittan, 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, pénteken 16.00 órától elsőáldozási felkészítő, 19.00 órától pedig ifjúsági hittan lesz.
3. A házasság hetének eseményeiről a plakáton és a honlapon lehet információkat találni.
4. Az idei évben július 8-13. között 6 napos buszos plébániai zarándoklatot szervezünk Rómába és Assisibe. Minden információ megtalálható a plakáton és a honlapon. Kérjük az érdeklődőket, hogy február végéig jelezék részvételi szándékukat, hogy tovább tudjuk szervezni a zarándoklatot.
5. A házszentelések adományaiból 11.440,- lejt tudtunk betenni a plébánia kasszájába, amit a templomfelújításra fordítunk. Köszönjük szépen mindenkinek!
6. Továbbra is gyűjtjük az adományokat a templom felújítására, hogy a járulékos munkálatokat is rendezni tudjuk. Köszönünk minden eddigi adományt és segítséget!
7. Hétközben délutánonként, kora esténként várjuk azokat az önkéntes férfiakat, akik az ajtók tisztításában, csiszolásában tudnak segíteni.
8. A Vasárnap című hetilap Mostani számában olvashatunk Jakab Antal püspök atyáról, valamint egy tartalmas interjút találhatunk Dolhai Attilával, Jászai Mari-díjas színművésszel. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!