HIRDETÉSEK

2022. február 6. – Évközi 5. vasárnap

1. A templomfelújítás ideje alatt a szentmisék a plébánia közösségi termében lesznek hétköznaponként a szokott időben. Vasárnaponként három szentmise lesz a közösségi teremben, 08.00, 10.00 és 18.00 órakor, hogy jobban elférjünk. Kérjük, hogy egymásra figyelve, használjuk ki a reggeli és esti szentmiséket is.
2. Ma a szentmisék végén Balázs-áldásban részesülhetünk.
3. A héten minden hittanóra és katekézis elmarad a járványhelyzet miatt.
4. A házasság hetének eseményeiről a plakáton és a honlapon lehet információkat találni.
5. Ma van templomunk örökös szentségimádási napja. 11.00 órától az esti szentmiséig a kápolnában lesz kihelyezve az Oltáriszentség. A szentmise előtt közös litániával és szentségi áldással zárjuk a szentségimádást.
6. Február 11-én, pénteken, Szűz Mária Lourdes-i jelenésének ünnepén, a Betegek Világnapján, 17.00 órakor a nagyváradi székesegyházban ünnepi szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek kenetét mindazok számára, akik a szentség felvételét kérik, a szükséges felkészítésben részesültek és a plébános ajánlásával érkeznek. Mindazok, akik szeretnének részesülni a betegek kenetében, kérjük jelezzék a plébánia elérhetőségein február 6. estig. Aki nem tud elmenni a székesegyházba, de szeretné felvenni a betegek kenetét, kérjük szintén jelezze és külön egyeztetünk vele.
7. A Rózsafüzér Társulat februári imaszándéka: „Plébániánk betegeiért”
8. Továbbra is gyűjtjük az adományokat a templom felújítására, hogy a járulékos munkálatokat is rendezni tudjuk. Köszönünk minden eddigi adományt és segítséget!
9. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, tanításait!

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!