HIRDETÉSEK

2022. január 30. – Évközi 4. vasárnap

1. Köszönjük a sok segítséget a templom kipakolásánál és a padok, ajtók csiszolásánál!
2. A templomfelújítás ideje alatt a szentmisék a plébánia közösségi termében lesznek hétköznaponként a szokott időben. Vasárnaponként három szentmise lesz a közösségi teremben, 08.00, 10.00 és 18.00 órakor, hogy jobban elférjünk. Kérjük, hogy egymásra figyelve, használjuk ki a reggeli és esti szentmiséket is.
3. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, 18.00 órakor lesz szentmise. Ekkor lesz a gyertyaszentelés is.
4. Február 3-án a 18.00 órai szentmise keretében lesz a Balázs-áldás.
5. A héten csak az ovisok és az elsőáldozók hittanórái lesznek megtartva.
6. A házasság hetének eseményeiről a plakáton és a honlapon lehet információkat találni.
7. A héten elsőpéntek lesz. Idős, beteg testvéreinkhez ellátogatunk a szentségekkel.
8. Jövő vasárnap lesz az örökös szentségimádási napunk. 11.00 órától az esti szentmiséig a kápolnában lesz kihelyezve az Oltáriszentség. A szentmise előtt közös litániával és szentségi áldással zárjuk a szentségimádást.
9. Február 11-én, pénteken, Szűz Mária Lourdes-i jelenésének ünnepén, a Betegek Világnapján, 17.00 órakor a nagyváradi székesegyházban ünnepi szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek kenetét mindazok számára, akik a szentség felvételét kérik, a szükséges felkészítésben részesültek és a plébános ajánlásával érkeznek. Mindazok, akik szeretnének részesülni a betegek kenetében, kérjük jelezzék a plébánia elérhetőségein február 6. estig. Aki nem tud elmenni a székesegyházba, de szeretné felvenni a betegek kenetét, kérjük szintén jelezze és külön egyeztetünk vele.
10. Továbbra is gyűjtjük az adományokat a templom felújítására, hogy a járulékos munkálatokat is rendezni tudjuk. Köszönünk minden eddigi adományt és segítséget!
11. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, tanításait!

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!