HIRDETÉSEK

2022. január 16. – Évközi 2. vasárnap

1. Kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 18.45-től felnőtt katekézis lesz. A gyerekek, fiatalok hittanórái a szokott időben lesznek.
2. Jövő vasárnap, január 23-án lesznek az utolsó szentmisék templomunkban a felújítás előtt. Január 24-én kezdjük a templom felújítását, amely kb. 2 hónapig tart. Január 24-én, hétfőn napközben, délután, munka után várjuk a férfiakat egy kalákára, ki mikor tud érkezni, amikor a templom padjait, valamint az ajtókat készítjük elő a festésre.
3. A templomfelújítás idején a szentmisék a plébánia közösségi termében lesznek hétköznaponként a szokott időben. Január 30-tól vasárnaponként három szentmise lesz a közösségi teremben, 08.00, 10.00 és 18.00 órakor, hogy jobban elférjünk. Kérjük, hogy vasárnaponként majd egymásra figyelve, használjuk ki a reggeli és esti szentmiséket is.
4. Továbbra is gyűjtjük az adományokat a templom felújítására, hogy a járulékos munkálatokat is rendezni tudjuk. Köszönünk minden eddigi adományt.
5. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk Vízkereszt hagyományairól, valamint több értékes írást és tanítást is találunk benne, melyek elkísérhetnek a hét folyamán.

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!