HIRDETÉSEK

2021. december 5. – Advent 2. vasárnapja

1. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
2. Szintén ma délután 17.00 órakor lesz a rövid megbeszélés azok számára, akik a Hétköznapok Lelkigyakorlatára jelentkeztek.
3. Holnap este, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a decemberi találkozóra. A Társulat decemberi imaszándéka: „A nehéz anyagi körülmények között élő családokért, az édesapai vagy papi hivatásukat keresőkért.”
4. Advent hétköznapjain, hétfőtől szombatig templomunkban reggel 06.00 órakor hajnali szentmisék vannak. Ez egy régi adventi hagyomány, amely a karácsonyra való készületben akar segíteni. Szeretettel hívunk mindenkit erre az útra! Az esti szentmise változatlanul 18.00 órakor lesz.
5. December 8-án, szerdán, Szeplőtelen fogantatás ünnepén templomunkban reggel 06.00 és este 18.00 órakor lesznek szentmisék.
6. December 8-án, 17.00 órakor lesz a várad-velencei templom búcsúja. Mindenkit szeretettel várnak!
7. December 9-én, 17.00 órakor lesz a Szent József év ünnepélyes zárása a Székesegyházban. Ekkor kell bevigyük azokat az imaszándékos dobozokat, amelyeket korábban elhelyeztünk a templomban. Hátul vannak cetlik, írószerek, és aki még szeretne szándékot írni, kérjük, hogy szerdáig tegye a dobozba.
8. Köszönjük a templom felújítására eddig beérkezett adományokat. November hónapban 6693,- RON gyűlt össze. Az adományokat továbbra is gyűjtjük, hogy a munkálatokat meg tudjuk valósítani.
9. Az adventi időben tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tisztálkodási szereket gyűjtünk rászoruló családok megsegítésére. Az adományokat a Katalin-szobor alá lehet tenni. Aki pénzadománnyal szeretne hozzájárulni a vásárláshoz, az adományokat a kék perselybe lehet tenni. Előre is köszönjük a segítséget!
10. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.

Mindenkinek áldott adventi időt és készületet kívánunk!