HIRDETÉSEK

2021. november 28. – Advent 1. vasárnapja

1. Köszönünk még egyszer minden segítséget a búcsú előkészítésében és megszervezésében!
2. Advent hétköznapjain, hétfőtől szombatig templomunkban reggel 06.00 órakor hajnali szentmisék lesznek. Ez egy régi adventi hagyomány, amely a karácsonyra való készületben akar segíteni. Szeretettel hívunk mindenkit erre az útra! Az esti szentmise változatlanul 18.00 órakor lesz.
3. Ma délután 17.00 órakor lesz a rövid megbeszélés azok számára, akik a Hétköznapok Lelkigyakorlatára jelentkeztek.
4. Jövő héten a meglévő hittanórák mellett szerdán 18.45-től felnőtt katekézis lesz. Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!
5. Kora tavasszal, februárban tudjuk elkezdeni a templom belső felújítását. Ehhez kaptunk állami támogatást, de ez nem fedezi teljesen a költségeket. Eddig, az elmúlt időszakban 35.164,- RON adomány érkezett be a felújításra. Ez lefedi a fűtéskorszerűsítés munkálatait, amit elvégeztünk (35.000,- RON-ba került). Most következik az ablakcsere, valamint a belső javítás, festés, amit februárban kezdünk el. Ezek a munkálatok hozzávetőlegesen 170.000,- lejbe kerülnek. A kapott támogatás és a meglévő tartalék mellé még legalább 45.000,- lejt kell összegyűjtenünk. Ebben kérjük a Kedves Hívek segítségét.
6. A Vasárnap című hetilap mostani számában tartalmas cikket olvashatunk Pilinszky Jánosról, egy interjút Giosanu Leonard, nagyváradi atyáról, valamint Lazarista forrást is találunk benne. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Mindenkinek áldott adventi időt és készületet kívánunk!