2021. december 12. – Advent 3. vasárnapja

1. Ma délután 16.30-kor rövid megbeszélés lesz azok számára, akik a Hétköznapok Lelkigyakorlatára jelentkeztek.
2. Advent hétköznapjain, hétfőtől szombatig templomunkban reggel 06.00 órakor hajnali szentmisék vannak. Ez egy régi adventi hagyomány, amely a karácsonyra való készületben akar segíteni. Szeretettel hívunk mindenkit erre az útra! Az esti szentmise változatlanul 18.00 órakor lesz.
3. A Nagyváradi Püspökség idén is meghirdette a Betlehem-készítő pályázatot. Az alkotásokat december 17-ig lehet leadni a püspökségen.
4. A héten szerdán (december 15-én) az esti szentmise után, 16.45-től felnőtt katekézis lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt. A most következő alkalmon folytatjuk a Mózes öt könyvével való ismerkedést. A többi hittanóra a megszokott időben lesz.
5. Jövő vasárnap, december 19-én, 16.00 órától szeretettel hívjuk a házastársakat egy Családi körre, adventi találkozóra. Akik kisgyerekekkel érkeznek, a gyerekek számára felügyeletet szervezünk a találkozó idejére.
6. Az adventi időben tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tisztálkodási szereket gyűjtünk rászoruló családok megsegítésére. Az adományokat a Katalin-szobor alá lehet tenni. Aki pénzadománnyal szeretne hozzájárulni a vásárláshoz, az adományokat a kék perselybe lehet tenni. Előre is köszönjük a segítséget!
7. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk a Kolping mozgalomról, Szent Lúciáról, valamint Fejes Rudolf Anzelm apát úrról. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

MINDENKINEK ÁLDOTT ADVENTI IDŐT ÉS KÉSZÜLETET KÍVÁNUNK!