HIRDETÉSEK

2021. november 7. – Évközi 32. vasárnap

1. Az új előírásoknak megfelelően a templomban a szertartások idején 2 m távolságot kell tartani, ezért kérjük, hogy csak a kijelölt helyekre üljenek. Ezért sajnos csak korlátozott számban tudunk bent lenni, és előfordulhat, hogy az előtérben, vagy a lépcsőn kell megálljunk a szentmisék alatt.
2. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul
3. November 8-án, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos találkozóra.
4. A Rózsafüzér Társulat novemberi imaszándéka: „A csonka családokért, özvegy férjekért és elhunyt édesapákért.”
5. Jövő héten kedden 17.00 órától ovis hittan, pénteken 16.00 órától elsőáldozásra felkészítő hittan lesz.
6. Felhívjuk a Kedves Hívek figyelmét az egyházi hozzájárulás fontosságára, hiszen a plébánia csak így tud működni. Az éves hozzájárulás a keresethez igazodik, annak 1%-át jelenti, aminek kiszámításában segíthet a kifüggesztett táblázat is. Akiknél ez nem mérvadó, 70,- lej hozzájárulást jelöl meg a püspökség. Köszönjük mindazoknak, akik ezt eddig rendezték, és kérjük, hogy lehetőség szerint év végéig pótolják mindazok, akik elmaradtak. Így tudjuk mi is kiszámítani a plébánia működését.
7. Kora tavasszal, februárban tudjuk elkezdeni a templom belső felújítását. Ehhez kaptunk állami támogatást, de ez nem fedezi teljesen a költségeket. Eddig, az elmúlt időszakban 35.164,- RON adomány érkezett be a felújításra. Ez lefedi a fűtéskorszerűsítés munkálatait, amit elvégeztünk (35.000,- RON-ba került). Most következik az ablakcsere, valamint a belső javítás, festés, amit februárban kezdünk el. Ezek a munkálatok hozzávetőlegesen 170.000,- lejbe kerülnek. A kapott támogatás és a meglévő tartalék mellé még kb. 45.000,- lejt kell összegyűjtenünk. Ebben kérjük a Kedves Hívek segítségét.

Mindenkinek isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!