HIRDETÉSEK

2021. október 31. – Évközi 31. vasárnap

1. Az új előírásoknak megfelelően a templomban a szertartások idején 2 m távolságot kell tartani, ezért kérjük, hogy csak a kijelölt helyekre üljenek. Ezért sajnos csak korlátozott számban tudunk bent lenni, és előfordulhat, hogy az előtérben, vagy a lépcsőn kell megálljunk a szentmisék alatt.
2. November 1-én, Mindenszentek ünnepén, amely parancsolt ünnep, templomunkban 10.00 és 18.00 órakor lesznek szentmisék. 15.00 órakor a temetőben a Steinberger kápolnánál lesz közös imádság az elhunytakért.
3. November 2-án, Halottak napján templomunkban szintén 10.00 és 18.00 órakor lesznek szentmisék.
4. A legutóbbi járványügyi intézkedések értelmében, amíg a tanítási szünet tart, még a plébánián sem kezdjük el a hittanórákat.
5. Kedden este 19.00 órára egy rövid megbeszélésre várjuk az Egyháztanács Tagjait.
6. Egyházmegyénkben is a püspök atya hivatalosan megnyitotta a szinodális utat, amely a 2023-as püspöki szinódusnak az előkészítő folyamata akar lenni. Ezzel kapcsolatban az Egyháztanáccsal és a hívekkel is lesznek közös találkozások az előttünk álló hónapokban és a kis Plébániai Lapban is tájékoztatást adunk a folyamatról.
7. A héten elsőpéntek lesz, idős, beteg testvéreinkhez ellátogatunk a szentségekkel.
8. Jövő vasárnap 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
9. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között találhatunk vincés forrást, valamint olvashatunk a gyászról és annak folyamatáról. Szeretettel ajánljuk figyelmükbe!
Mindenkinek isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!