HIRDETÉSEK

2021. október 3. – Évközi 27. vasárnap

1. A járványhelyzetre való tekintettel fokozottan figyeljünk a biztonsági előírásokra: maszk viselésére, kézfertőtlenítésre, valamint a kijelölt távolságtartásra.
2. Ma 12.00 órakor van az Őssi templom búcsúja. Szeretettel várnak mindenkit!
3. Ma délután templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás lesz 17.00 óráig, majd 17.30-ig vezetett szentségimádást tartunk, amely szentségi áldással zárul.
4. Szintén ma 18.00 órától ünnepi szentmise lesz a Székesegyházban Boldog Bogdánffy Szilárt vértanú püspök emlékére, amelyet a püspök atya celebrál.
5. Október 4-én, hétfőn, a szentmise után a Rózsafűzér társulat a szokásos találkozója lesz. A Rózsafűzér Társulat októberi imaszándéka: „A családon belüli jobb kommunikációért, a beteg férjekért és édesapákért.”
6. Októberben indulnak majd az elsőáldozásra felkészítő hittanórák. Szeretettel hívjuk és várjuk a gyerekeket! Beíratkozni a plébánián lehet személyesen. A hittanórák időpontját a szülőkkel fogjuk egyeztetni.
7. Még vannak különböző méretű megvásárolható Szentírások. Mindegyik ára a hátoldalon található.
8. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk egy tartalmas cikket a szülői szerepről, Pilinszky Jánosról és a Szentírás kritikai olvasásáról. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Mindenkinek isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!