HIRDETÉSEK

2021. május 2. – Húsvét 5. vasárnapja

1. A mai vasárnapon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise. 11.30-kor lesz az egyházmegyei Szent László ünnep és körmenet a Székesegyház előtti téren. Az ünnepi szentmisére és a körmenetre szeretettel várják a város híveit!
2. Ma délután templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul. 18.00 órakor áldjuk meg a Rózsafüzér titkokat is.
3. Hétfőn a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafűzér Társulat tagjait egy közös találkozóra.
4. A Rózsafüzér Társulat májusi imaszándéka: „Az édesanyákért, hogy az anyai szívből fakadó gondoskodást és szeretetet minden nap örömmel élhessék meg.”
5. A fiatal felnőtt csoport részére kedden, 19.30-tól lesz katekézis. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
6. A héten elsőpéntek lesz, ellátogatunk a betegekhez, idősekhez.
7. Az idei évben is fel lehet ajánlani a jövedelem utáni adó 3,5 %-át a plébánia részére. Amennyiben nem irányítjuk egy plébániához, vagy közhasznú szervezethez sem, akkor az államnál maradnak ezek az összegek. Ha valaki úgy dönt, hogy a plébániát támogatja, a kitölthető nyomtatványok a kis asztalon találhatóak, és május 20-ig lehet leadni őket a plébánián, melyeket továbbítunk az adóhivatal felé. Ha a kitöltéssel kapcsolatban kérdéseik vannak, bátran keressenek bennünket. A nyomtatvány megtalálható a plébánia honlapján is. Fontos, hogy egy lapra kell kinyomtatni mindkét oldalt és úgy kitölteni.
8. Anyák napja alkalmából Isten éltesse az édesanyákat!
9. A Vasárnap című hetilap mostani számában az Anyák napjához kapcsolódóan több írást is olvashatunk. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

Mindenkinek áldott hetet kívánunk a Feltámadt Krisztus békéjével!