HIRDETÉSEK

2021. május 9. – Húsvét 6. vasárnapja

1. A héten csütörtökön ünnepeljük Urunk Mennybemenetelét. Templomunkban 10.00 és 18.00 órakor lesznek szentmisék. A 18.00 órai szentmisén néhány képet is forgatnak a Magyar Televízió részéről.
2. Kedden 19.30-tól fiatal felnőtt, szerdán 18.45-től felnőtt katekézis lesz. Az ifisekkel külön egyeztetünk, hogy mikor tudunk a héten találkozni. A szentségekre való felkészítő hittanórák a szokott időben lesznek.
3. Az idei évben is fel lehet ajánlani a jövedelem utáni adó 3,5 %-át a plébánia részére. Amennyiben nem irányítjuk egy plébániához, vagy közhasznú szervezethez sem, akkor az államnál maradnak ezek az összegek. Ha valaki úgy dönt, hogy a plébániát támogatja, a kitölthető nyomtatványok a kis asztalon találhatóak, és május 20-ig lehet leadni őket a plébánián, melyeket továbbítunk az adóhivatal felé. Ha a kitöltéssel kapcsolatban kérdéseik vannak, bátran keressenek bennünket. A nyomtatvány megtalálható a plébánia honlapján is. Fontos, hogy egy lapra kell kinyomtatni mindkét oldalt és úgy kitölteni.
4. Elkészült egy kis játszótér a plébánia udvarán a Bíró család felajánlásából, amit napközben is bátran lehet használni. Mellé néhány pad is került. Sok köszönet érte! Kérjük a Kedves Szülőket, hogy a gyerekek az ő felügyeletük mellett használják az eszközöket.
5. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk az elmélkedés fontosságáról, a Romániai Máltai Szeretetszolgálatról, és arról, hogy mit jelent jobb lábbal kelni. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Mindenkinek áldott hetet kívánunk a Feltámadt Krisztus békéjével!