HIRDETÉSEK

2021. március 14. – Nagyböjt 4. vasárnap

1. Köszönjük mindazoknak, akik pénteken és szombaton be tudtak csatlakozni a 24 óra az Úrért programjaiba.
2. A nagyböjt idején templomunkban pénteken és vasárnap 17.00 órától keresztútra hívunk és várunk mindenkit szeretettel.
3. Előre hirdetjük, hogy a Virágvasárnap előtti héten, március 22-28 között, egy nagyböjti lelkigyakorlatos útra hívunk mindenkit szeretettel az esti, 18.00 órai szentmisék keretében. Azon a héten a Mária Rádió templomunkból közvetíti a szentmiséket. A szentmisék elmélkedései pedig a nagyböjti készületben segíthetnek bennünket.
4. Még tart a nagyböjti gyűjtés: tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tisztálkodási szereket gyűjtünk, amelyeket majd Húsvét előtt eljuttatunk rászoruló emberekhez, családokhoz. A tárgyi adományokat Katalin-nővér szobra alá lehet helyezni. Aki pénzadománnyal szeretné ezt a kezdeményezést támogatni, adományát a kék színű perselybe helyezheti. Ezekből is tartós élelmiszereket vásárolunk majd. Isten fizesse mindenki áldozatát és az eddigi adományokat!
5. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk Ferenc pápa Iraki útjáról, a barátságról és a Jézus Szíve Társaság nővérekről. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Mindenkinek gyümölcsöző nagyböjti utat kívánunk Isten áldásával!