HIRDETÉSEK

 

  1. március 7. – Nagyböjt 3. vasárnap

 

  1. A nagyböjt idején templomunkban pénteken és vasárnap 17.00 órától keresztútra hívunk és várunk mindenkit szeretettel.
  2. Ma délután templomunkban 15.00 órától csendes szentségimádás lesz 17.00 óráig. 17.00 órakor pedig Keresztút lesz.
  3. Március 12, péntek, 19.00 órától szombat 19.00 óráig lesz a „24 óra az Úrért” lelki program, melyet idén egyházmegyei szinten szerveznek meg és minden plébánia más-más időpontban csatlakozik be. Templomunkban pénteken 20.00 órától zsolozsma, majd csendes szentségimádás lesz 22.00 óráig. Szombaton 15.00 órától az Irgalmasság Rózsafűzérét imádkozzuk, majd közös Szentírás olvasás lesz. Szeretettel várunk mindenkit!
  4. Január és február hónapban 2288,- RON adomány gyűlt össze a felújítási munkálatokra, melyeket az úton is köszönünk mindenkinek. Istennek hála az első lépés, a fűtés korszerűsítése, hatékonynak bizonyul, és a templomban kellemes idő van. Várjuk egy pályázat eredményét, és annak függvényében tudjuk majd tovább tervezni a belső javítást, festést. Közben a világítótestek cseréje is megtörtént, aminek munkálatait ezúton is köszönjük szépen. A gyűjtést továbbra is folytatjuk, hiszen a pályázatból nem lehet fedezni a teljes összeget.
  5. A gondviselés különös útján, úgy tűnik, hogy sikerül rendbe tenni az évtizedek óta nem működő toronyórát. Pár hete folyik a munka és a szerkezet elindult. Most a beállítás történik, illetve a kalapácsütéses órajelzések beindítása.
  6. A Rózsafüzér Társulat márciusi imaszándéka: „Az édesapákért, hogy Szent József példájára családjuk szerető gondviselői legyenek.”
  7. A vásárban található márciuskákat egy alapítvány és azok önkéntesei készítették. Tetszőleges adomány fejében lehet elvinni őket, és ezt kérjük, hogy a külön kosárba helyezzék. Az adományokkal fiatal egyedülálló édesanyákat támogat az alapítvány.
  8. A Vasárnap című hetilapot ez alkalommal is szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

 

Mindenkinek gyümölcsöző nagyböjti utat kívánunk Isten áldásával!