1. február 28. – Nagyböjt 2. vasárnap

 

 

  1. A nagyböjt idején templomunkban pénteken és vasárnap 17.00 órától keresztútra hívunk és várunk mindenkit szeretettel.
  2. Az alamizsnálkodás a böjt egyik fontos cselekedete. Ezért a nagyböjti időben tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tisztálkodási szereket gyűjtünk, amelyeket majd Húsvét előtt eljuttatunk rászoruló emberekhez, családokhoz. A tárgyi adományokat Katalin-nővér szobra alá lehet helyezni. Aki pénzadománnyal szeretné ezt a kezdeményezést támogatni, adományát a kék színű perselybe helyezheti. Ezekből is tartós élelmiszereket vásárolunk majd. Isten fizesse mindenki áldozatát!
  3. Március 7-én, a hónap első vasárnapján, templomunkban 15.00 órától csendes szentségimádás lesz 17.00 óráig. 17.00 órakor pedig Keresztút lesz.
  4. A vásárban található márciuskákat egy alapítvány és azok önkéntesei készítették. Tetszőleges adomány fejében lehet elvinni őket, és ezt kérjük, hogy a külön kosárba helyezzék. Az adományokkal fiatal egyedülálló édesanyákat támogat az alapítvány.
  5. A Vasárnap című hetilap mostani számában megtaláljuk Ferenc pápa Hamvazószerdai beszédét és olvashatunk a 90 éves Vatikáni Rádióról is. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!