HIRDETÉSEK

2020. december 27. Szentcsalád vasárnapja

 

 

1. Köszönjük mindenki segítségét a karácsonyi ünnepre való készületben: a templom takarítását és díszítését, a kis karácsonyi műsort, a karitatív tevékenységek lebonyolítását!
2. Az adventi gyűjtés alkalmával a tartós élelmiszerek és tisztítószerek mellett 2382,- RON pénzadomány gyűlt össze a kék perselyben és banki utalás által a rászorulók megsegítésére. Ebből kiegészítettük a meglévő adományokat, így bőséges csomagot tudtunk eljuttatni közel húsz családhoz. A pénzadomány megmaradt részét a következő időben fogjuk felhasználni, hogy a karácsony elmúltával is tudjunk segíteni.
3. December 31-én, az év utolsó napján, 18.00 órakor lesz a hálaadó szentmise, amikor a szokásos éves beszámolót is megtartjuk.
4. Január 1-én, Újév napján, Szűz Mária Istenanyaságának főünnepén, templomunkban 08.00, 10.00 és 18.00 órakor lesznek szentmisék.
5. A közelgő házszentelésekkel kapcsolatban hirdetjük, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, csak azokhoz megyünk el januárban házat szentelni, akik ezt kérik, és külön jelzik a plébánia felé. A házszentelések az előírások betartásával fognak történni. Tehát, akik szeretnék, hogy január első napjaiban szenteljük meg az otthonukat, kérjük, jelezzék a plébánián. A házszentelések menetét igyekszünk mielőbb közzétenni a plébánia hirdetőtábláján és az online felületeken.
6. A Vasárnap című hetilap mostani számában a tanítások és lelki írások mellett megtaláljuk a főpásztorok karácsonyi üzeneteit is. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!