HIRDETÉSEK

2021. január 3. Karácsony utáni 2. vasárnap                                              

 

 

1. Szombaton nagyrészt végeztünk a házszentelésekkel és elmentünk azokhoz, akik kérték és jelezték a plébánia felé. Köszönjük a kedves fogadtatást és a templomnak szánt adományokat! Még néhány helyre kell menjünk a következő napokban, de ha még valaki szeretné, hogy megszenteljük otthonát, jelezze bátran a plébánia elérhetőségein vagy személyesen.
2. Január 6-án, Vízkereszt napján templomunkban 10.00 és 18.00 órakor lesznek szentmisék. Ekkor lesz a hagyományos vízszentelés is.
3. A héten megtörtént az Egyháztanács alakuló ülése, ahol az Egyháztanács tagjai világi elnöknek Czézár Csanádot, jegyzőnek Strifler Mihályt választották. Mindketten elvállalták a tisztséget, amit ezúton is köszönünk nekik!
4. Jövő vasárnapon, Urunk Megkeresztelkedésének ünnepével lezárul a karácsonyi ünnepkör és kezdődik az évközi idő. A karácsonyi szentgyónást, aki szeretné elvégezni, még jövő vasárnapig van rá lehetősége.
5. A Vasárnap című hetilap mostani számában a tanítások és lelki írások mellett olvashatunk a Mária-tiszteletről és az újévi fogadalmakról is. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe.

Mindenkinek Istentől megáldott boldog új esztendőt kívánunk!