HIRDETÉSEK

 

 1. December 8. – Advent 2. vasárnapja

 

 1. Ma, és az advent minden vasárnapján jótékonysági vásár van a templom előtt. Köszönjük minden önkéntesnek a sok munkát és szervezést!
 2. Ma délután 16.00 órától Mikulás délutánra várunk mindenkit. Akik bekapcsolódtak a húzásba, azok kis ajándékot is készítenek egymásnak, de mindenki számára lesz játék, finomságok és meglepetés!
 3. A hétköznapok lelkigyakorlatozóival ma 19.00 órakor lesz a megbeszélés.
 4. December 9-én, 18.00 órakor lesz a Várad-Velencei búcsú, Szeplőtelen Fogantatást ünnepelve. Templomunkban a búcsú miatt elmarad az esti szentmise.
 5. December 12-én, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várunk mindenkit!
 6. Az adventi időben a hajnali, Rorate szentmisékkel készülünk Karácsony ünnepére. A hajnali 06.00 órai szentmisék után reggelire várunk mindenkit a plébániára. Az esti 18.00 órai szentmisék (a mostani hétfőt kivéve) változatlanul megmaradnak.
 7. Még tart az adventi élelmiszer-, valamint pénzadomány-gyűjtés a rászorulók megsegítésére. A pénzadományokat a kis asztalon lévő (kék színű) perselybe lehet betenni, a tartós élelmiszereket pedig a sekrestyébe kérjük behozni. Ezekből csomagokat állítunk össze, melyeket karácsonyra plébániánk rászorulóihoz juttatunk el. Előre is köszönjük támogatásukat!
 8. A gyerekek, fiatalok számára a hittanórák a szokott időben lesznek. Felnőtt katekézisek a héten nem lesznek.
 9. Sok készület előzte meg a tegnapi adventi vásárt, és sokan kivették a részüket belőle. Köszönet mindenkinek az időért és a segítségért! Köszönet a fiataloknak az éneklésért is!
 10. November hónapban 3864,- lej adomány gyűlt össze a templom belső felújítására. Köszönjük szépen! Az adományokat folyamatosan gyűjtjük, hogy jövőre majd tudjunk nekilátni a munkálatok első szakaszához.
 11. Felhívjuk a Kedves Hívek figyelmét az egyházi hozzájárulás (egyházadó) fontosságára, ami nélkül nem tudjuk hosszú távon a plébánia mindennapi működését fenntartani. Kérjük, hogy lehetőségeik szerint rendezzék a hátralékokat, hogy mi is láthassuk a plébánia lehetőségeit a jövő évre vonatkozóan.
 12. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait és a kosárban lévő idézeteket Böjte Csaba testvértől.