2019. December 15. – Advent 3. vasárnapja

 

  1. Ma, és advent negyedik vasárnapján jótékonysági vásár van a templom előtt. Jövő vasárnap lehet majd tésztát, karácsonyi bejglit és aprósüteményeket is találni. Köszönjük minden önkéntesnek a sok munkát és szervezést!
  2. Ma délután 15.30-tól próbáljuk a karácsonyi szerepet azokkal, akik ebben részt vesznek.
  3. A hétköznapok lelkigyakorlatozóival ma 19.00 órakor lesz a megbeszélés.
  4. A jövő héten tovább folytatjuk a 06.00 órai hajnali szentmisék sorozatát, de ezek már nem a máriás jellegű szentmisék, hanem minden napnak saját miseszövege van, mivel a Karácsony előtti közvetlen előkészületet jelentik. A hajnali szentmisék után szeretettel várunk reggelire mindenkit a plébániára. Az esti 18.00 órai szentmisék változatlanul megmaradnak.
  5. Még tart az adventi élelmiszer-, valamint pénzadomány-gyűjtés a rászorulók megsegítésére. A pénzadományokat a kis asztalon lévő (kék színű) perselybe lehet betenni, a tartós élelmiszereket pedig a sekrestyébe kérjük behozni. Ezekből csomagokat állítunk össze, melyeket karácsonyra plébániánk rászorulóihoz juttatunk el. Előre is köszönjük támogatásukat!
  6. Jövő héten nem lesznek hittanórák és katekézisek, és majd a vakáció után indulnak újra. Ezek időpontjait majd előre fogjuk hirdetni.
  7. Szeretettel várják a kerek házassági évfordulót ünneplő házaspárokat Szentcsalád vasárnapján, december 29-én, a Székesegyházba, az ünnepi szentmisére, ahol külön áldásban részesülhetnek. Kérjük, hogy az érdekeltek december 21, 19.00 óráig jelentkezzenek a plébánián.
  8. Felhívjuk a Kedves Hívek figyelmét az egyházi hozzájárulás (egyházadó) fontosságára, ami nélkül nem tudjuk hosszú távon a plébánia mindennapi működését fenntartani. Kérjük, hogy lehetőségeik szerint rendezzék a hátralékokat, hogy mi is láthassuk a plébánia lehetőségeit a jövő évre vonatkozóan.
  9. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, amelyekben olvashatunk Szent Borbáláról, a csend kereséséről, valamint vigyenek a kosárban lévő idézetekből Böjte Csaba testvértől.

 

MINDENKINEK ÁLDOTT KÉSZÜLETET KÍVÁNUNK!