HIRDETÉSEK

 

 1. szeptember 29. – Évközi 26. vasárnap

 

 1. Ma a Szentírás vasárnapja van, amikor Isten Igéjének fontosságát akarjuk kiemelni a mi életünkben. Lehetőség van különböző méretű Szentírások megvásárlására is a sekrestyében.
 2. Október 2-3-án Nagyváradon lesz a Missziós kereszt, ami a jövő évi Eucharisztikus Kongresszus missziós szimbóluma. A keresztről ismertetőt találunk ebben a lapban is. A két különleges nap programját megtaláljuk a külön lapon, és szeretettel hívunk mindenkit, hogy kapcsolódjunk be a közös imádságokban, elmélkedésekbe, tanúságtételekbe, amelyek a Székesegyházban lesznek. Ezen a két napon templomunkban nem lesz szentmise.
 3. Október 3-án 10.00 – 12.00 óra között szeretettel várják a Rózsafüzér Társulat tagjait a Székesegyházba, hogy a Missziós Kereszt jelenlétében közös imádságot vezessenek.
 4. Az Egyháztanáccsal való egyeztetés után, október hónaptól megváltozik a vasárnapi szentmisék rendje: 08.00 és 10.00 órakor lesznek a szentmisék, az esti 18.00 órai szentmise elmarad.
 5. A jövő héten a Missziós kereszt programsorozatai miatt szerdán még nem indul az elsőáldozási felkészítő és a felnőtt katekézis. Kedden lesz hittanóra 17.00 órától a kicsik számára, pénteken a bérmálkozásra készülőket várjuk 16.00 órától, szintén pénteken 18.00 órától ének/gitár próba lesz, és 19.00 órától ifi hittan.
 6. Jövő pénteken elsőpéntek lesz. Időseinket, betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
 7. Jövő szombaton (október 5.) egy kis kalákát szerveznénk a templomban és templom körül, ahol 09.00 órától a férfiak segítségére számítanánk.
 8. Jövő vasárnap, a hónap első vasárnapja, templomunkban délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz.
 9. Szintén jövő vasárnap (október 6-án) 12.00 órakor lesz az Őssi plébániatemplom búcsúja, melyre szeretettel várnak mindenkit.
 10. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre. Ma este közös pizzázásra várjuk a gyerekeket, fiatalokat, családjukkal együtt.
 11. A kóruson gyerekszoba működik, ahová a kisgyerekek bemehetnek a szentmisék alatt. Kérjük a szülőket, hogy a gyerekek felügyeletéről gondoskodjanak.
 12. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!