HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 15. – Évközi 24. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon templomunkban csak 08.00 és 18.00 órakor vannak szentmisék.
  2. Szeptember 19-én 19.00 órára várjuk az egyháztanács tagjait egy rövid megbeszélésre.
  3. Szeptember 21-én rendezik meg Budapesten a Forráspont nevű programot fiatalok részére, amelyre Nagyváradról is indul autóbusz a püspökség szervezésében. Információk a plakáton olvashatóak, jelentkezni szeptember 15-ig lehet itt a plébánián, az utazási költség árának (30,- lej) befizetésével.
  4. Szeptember 28-án lesz az egyházmegyei ministránstalálkozó Margittán. Szeretettel hívjuk a ministránsokat erre a programra. Az indulás reggel 08.00 órakor lesz a templomtól. Jelentkezni szeptember 24-ig lehet a plébánián.
  5. Szeptember 29-én, a 10.00 órai gitáros, ifjúsági szentmise keretében tartjuk a plébániai Veni Sancte-t, hiszen a rá következő héten már indulnak a plébániai hittanórák, foglalkozások. A hittanórák tervezett időpontjai a hirdetőtáblán olvashatóak. Kérjük, hogy az elsőáldozásra és bérmálkozásra való felkészítőkre még a szeptemberi hónapban személyesen jelentkezzenek, akik ebben érintettek.
  6. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre.
  7. Jövő vasárnap jótékonysági vásár lesz a templom előtt.
  8. A Vasárnap című hetilapban olvashatunk a modern rabszolgaság egyik változatáról Ferenc pápa megközelítésében, valamint hasznos írásokat találunk a lelkiismeretről és az egyházi élet eseményeiről.

 

 

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!