HIRDETÉSEK

 

 1. szeptember 22. – Évközi 25. vasárnap

 

 1. A mai vasárnapon jótékonysági vásár van a templom előtt a plébánián készült termékekből. Isten fizesse az önkéntesek munkáját!
 2. Szeptember 27-én ünnepeljük Páli Szent Vincét, a lazaristák és a vincés nővérek alapítóját. Az ünnepi szentmise 18.00 órakor lesz, utána kis szeretetvendégségre várjuk a kedves híveket!
 3. Szeptember 28-án lesz az egyházmegyei ministránstalálkozó Margittán. Szeretettel hívjuk a ministránsokat erre a programra. Az indulás reggel 08.00 órakor lesz a templomtól. Jelentkezni szeptember 24-ig lehet a plébánián.
 4. Szeptember 29-én, a 10.00 órai gitáros, ifjúsági szentmise keretében tartjuk a plébániai Veni Sancte-t, hiszen a rá következő héten már indulnak a plébániai hittanórák, foglalkozások. Este 19.00 órától közös pizzázásra várjuk a gyerekeket, fiatalokat családjukkal együtt.
 5. A hittanórák tervezett időpontjai a hirdetőtáblán olvashatóak. Kérjük, hogy az elsőáldozásra és bérmálkozásra való felkészítőkre még a szeptemberi hónapban személyesen jelentkezzenek, akik ebben érintettek.
 6. Szeptember 29. egyben a Szentírás vasárnapja is. Jövő vasárnap lehetőség lesz különböző méretű Szentírásokat megvásárolni itt a templomban.
 7. Előre hirdetjük, hogy október 3-án 10.00 – 12.00 óra között szeretettel várják a Rózsafüzér Társulat tagjait a Székesegyházba, hogy a Missziós Kereszt jelenlétében közös imádságot vezessenek. Két napig lesz a Missziós Kereszt Nagyváradon, ennek részleteit jövő vasárnap hirdetjük.
 8. Az Egyháztanáccsal való egyeztetés után, október hónaptól megváltozik a vasárnapi szentmisék rendje: 08.00 és 10.00 órakor lesznek a szentmisék, az esti 18.00 órai szentmise elmarad.
 9. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre.
 10. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, melyek között Szent Vince lelkiségéről is olvashatunk a lazarista forrásban.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!