HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 1. – Évközi 22. vasárnap

 

  1. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz a templomban.
  2. Szeptember 1-én, holnap este a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos találkozóra. A Rózsafüzér Társulat szeptemberi imaszándéka: „A pedagógusokért, hogy az új tanévben újult erővel élhessék meg hivatásukat, a rájuk bízottak lelkiismeretes nevelését.”
  3. A héten első péntek lesz. Időseinket, betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  4. Jövő vasárnap, szeptember 8-án, reggel 07.00 órakor lesz az indulás Máriaradnára a búcsúra.
  5. Jövő vasárnap csak délelőtt 08.00 és 10.00 órakor lesznek szentmisék, az esti 18.00 órai szentmise elmarad.
  6. Szeptember 21-én rendezik meg a Forráspont nevű programot fiatalok részére, amelyre Nagyváradról is indul autóbusz, és amelyen mi is szeretnénk részt venni. Információk a plakáton olvashatóak, jelentkezni szeptember 15-ig lehet itt a plébánián.
  7. Szeptember 15-én, vasárnap lesz a szentjobbi egyházmegyei zarándoklat. Plébániánkról egy nagy busszal tervezünk menni. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánián lehet.
  8. Ma délután 3-tól egy rövid biciklizést tervezünk a várig a fiatalokkal, ahol közös játék lesz, majd visszatekerünk a plébániára. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  9. Szeretettel ajánljuk a Vasárnap című újság lelki irományait, különösen Ferenc pápa tanítását a közösséghez való tartozásról, és a tanúságtételeket.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!