HIRDETÉSEK

 

  1. június 9. – Pünkösdvasárnap

 

  1. Ma délután 17.00 órára szeretettel várjuk a fiatalokat, énekeseket, hangszereseket, hogy tudjunk próbálni a jövő heti eseményekre.
  2. Június 10-én, Pünkösdhétfőn templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise.
  3. Június 13-án, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz a templomban. Szeretettel várjuk a fiatalokat és mindenkit, aki az Úr jelenlétében fellelhető békét és örömet keresi! A szentségimádás után kötetlen beszélgetésre, pogácsára, teára várunk szeretettel mindenkit!
  4. Június 14-én, pénteken, 19.00 órakor szeretettel várjuk a bérmálkozók szüleit egy közös megbeszélésre a bérmálással kapcsolatban.
  5. Június 16-án, vasárnap, 18.00 órakor ifjúsági, gitáros tanévzáró Te Deum szentmise lesz. Szeretettel várunk mindenkit a szentmisére, majd a szentmise után ugyancsak várunk mindenkit szalonnasütögetésre a plébánia kertjében!
  6. Július 1-6. között idén is megszervezzük a plébániai napközi tábort 4-18 éves korosztály számára. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, valamint online is lehet a plébánia Facebook oldalán június 27-ig. Részletesebb információkat a jelentkezési lap hátoldalán lehet találni, valamit személyesen is lehet érdeklődni a plébánián, vagy a plébánia elérhetőségein.
  7. A Vasárnap című újság aktuális számában hasznos értékeléseket olvashatunk a pápalátogatással kapcsolatban, valamint tanításokat és lelki írásokat is találunk benne. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

 

Áldott hetet kívánunk mindenkinek!