HIRDETÉSEK

 

  1. június 16. – Szentháromság vasárnapja

 

  1. Ma délután 16.00 órától a fiatalokkal próbálunk az esti gitáros szentmisére. Szentmise után szeretettel várunk mindenkit a plébánia kertjébe egy kis szalonnasütögetésre.
  2. Június 18-án, kedden, 19.00 órától a felnőtt katekézis zárása lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  3. Június 19-én, szerdán 19.30-tól a bérmálkozókat várjuk, hogy készüljünk a közelgő bérmálkozásra.
  4. Június 20-án, csütörtökön ünnepeljük Úrnapját, Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepét. Templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise, délután 18.00 órától lesz a Székesegyházban a nagyváradi plébániák számára az ünnepi körmenettel összekötött szentmise. A munkálatok miatt a körmenetet a Székesegyházban fogják megtartani.
  5. Június 22-én, szombaton délelőtt 09.00 órára kérünk egy kis segítséget a templom és a plébánia kertjének, járdáinak takarításában, hogy a bérmálkozásra szépen készüljünk föl. Ugyancsak szombaton 16.00 órától várjuk a bérmálkozókat a próbára, 16.30-tól pedig gyónási lehetőség lesz a bérmálkozók, családjaik, bérmaszülők, rokonok és mindenki számára.
  6. Június 23-án, jövő vasárnap, 16.00 órától lesz plébániánkon a bérmálás. Ezen a vasárnapon templomunkban 08.00, 10.00 és 16.00 órakor lesznek szentmisék.
  7. Július 1-6. között idén is megszervezzük a plébániai napközi tábort 4-18 éves korosztály számára. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, valamint online is lehet a plébánia Facebook oldalán június 27-ig. Részletesebb információkat a jelentkezési lap hátoldalán lehet találni, valamit személyesen is lehet érdeklődni a plébánián, vagy a plébánia elérhetőségein.
  8. A Vasárnap című újság aktuális számában olvashatjuk a csíksomlyói prédikációt, és egész hétre szóló lelki írásokat is találunk benne. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe.

 

Áldott hetet kívánunk mindenkinek!