HIRDETÉSEK

 

  1. június 2. – Húsvét 7. vasárnapja

 

 

  1. A június 1-ei gyereknap alkalmából Isten éltesse a gyerekeket! Sok vidámságot és örömet kívánunk nekik!
  2. Tegnap egy számos csapattal, összesen 67-en részt vettünk a csíksomlyói pápalátogatáson. Nem kevés áldozattal, fáradtsággal, kihívással járt mindez, de minden nehézség és az eső ellenére is gazdagabban térhettünk haza, megerősödve abban a tudatban, hogy egy nagy család, Krisztus családjának tagjai vagyunk, akiket maga Krisztus Földi Helytartója erősített meg ebben a tudatunkban, amikor közénk látogatott. Köszönet mindazoknak, akik vállalták a zarándoklattal járó áldozatot! Sok köszönet azoknak is, akik a szervezésben segítettek!
  3. Június 3-án, hétfőn, a szentmise után lesz a Rózsafüzér Társulat júniusi találkozója. A Rózsafüzér Társulat júniusi imaszándéka: „Ferenc pápáért, hogy apostoli küldetését mindig Krisztus Egyházának megerősítésére tudja végezni.”
  4. Június 4-én, kedden, 19.00 órától felnőtt katekézis lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  5. Plébániánk a Csíksomlyói búcsúra, június 8-án, buszos zarándoklatot szervez. Az utazás költsége 80,- RON. Még lehet jelentkezni.
  6. Pénteken este 18.00 óra helyett 20.00 órakor lesz a szentmise, majd ezt követően, zarándokáldással, 21.00 órakor indulunk Csíksomlyóra. Visszatérés szombaton, a késő esti órákban történik. A szükséges ételről, valamint esős idő esetén váltóruháról mindenki gondoskodjék.
  7. A héten első péntek lesz, időseinket, betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  8. A Vasárnap című újság aktuális számában olvashatunk a pápalátogatásról és hozzá kapcsolódó témákról, az imádságról, valamint a Jézus Szíve tiszteletről. Ugyancsak ebben a számban olvashatunk Attiláról (akit közelebbről is ismerünk) és Csongorról, a két gyulafehérvári diakónusról, akik a pápai misén szolgáltak, és akiket a hónap végén szentelnek pappá.

 

Áldott hetet kívánunk mindenkinek a

Feltámadt Krisztus örömével és békéjével!