HIRDETÉSEK

 

  1. május 19. – Húsvét 5. vasárnapja

 

  1. A mai vasárnapon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise azok számára, akik nem tudnak részt venni a 11.00 órakor kezdődő ünnepi szentmisén és körmeneten a székesegyházban.
  2. Múlt vasárnap 519,- RON gyűlt össze a papnevelés támogatására, melyet továbbítottunk a püspökség felé. Köszönjük szépen az adományokat!
  3. Május hónapban az esti szentmisék után elimádkozzuk a Loreto-i litániát.
  4. Plébániánk a Csíksomlyói búcsúra, június 8-án, buszos zarándoklatot szervez. Az utazás költsége 80,- RON. Még lehet jelentkezni.
  5. Május 25-én, szombaton, lesz az Egyházmegyei Családtalálkozó a püspökségen. Már előző este, 24-én, 20.00 órától közös imádságra hívják a családokat a székesegyházba. Vidékről is érkeznek családok, így kérik azon nagyváradi családok segítségét, akik egy éjszakára el tudnának szállásolni egy vidéki családot vacsorával és reggelivel. Kérjük, hogy a részvételi szándékot, vagy adott esetben a vendégfogadás lehetőségét május 20-ig jelezzék a plébánián.
  6. Ma délután 16.30-tól szeretettel várjuk a fiatalokat a plébánia közösségi termébe közös játékra, beszélgetésre, éneklésre, zenélésre.
  7. A Vasárnap című újság aktuális számában találunk a pápalátogatásra hangoló írásokat, lazarista forrást, valamint olvashatunk arról is, hogy Ferenc pápa jóváhagyta a medugorjei zarándoklatokat, és ennek helyes értelmezését.

 

Áldott hetet kívánunk mindenkinek a

Feltámadt Krisztus örömével és békéjével!