HIRDETÉSEK

 

 1. április 7. – Nagyböjt 5. vasárnapja

 

 1. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás lesz a templomban 17.00 óráig, 17.00 órától 18.00 óráig vezetett szentségimádás lesz, majd 18.00 órakor kezdődik a szentmise.
 2. Április 8-án, hétfőn, a szentmise után lesz a Rózsafüzér Társulat találkozója. Szeretettel várjuk a társulati tagokat! A Rózsafüzér Társulat áprilisi imaszándéka: „A keresztségre készülőkért, hogy Krisztus hiteles követői és tanúságtevői legyenek a világban.”
 3. Április 9-én, 19.00 órától felnőtt katekézis lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 4. Április 11-én, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz a templomban. Szeretettel várjuk a fiatalokat és mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni az Úr jelenlétében.
 5. Április 13-án, szombaton a plébánia takarításában szeretnénk segítséget kérni: ablakpucolást, termek, konyhák, folyósok takarítását szeretnénk elvégezni. Reggel 09.00 órára várjuk azokat, akik el tudnak jönni segíteni.
 6. Április 11-13. között a Barátok templomában nagyböjti lelkinapok lesznek, amelyre szeretettel várnak mindenkit. Részletek a plakáton olvashatóak.
 7. Jövő vasárnap Virágvasárnap, az Úr szenvedésének vasárnapja. A szentmise a barkaszentelés szertartásával kezdődik a templom előtt. Virágvasárnap a Nagyhét eseményeibe vezet be bennünket, ezért szeretettel hívunk mindenkit, hogy együtt kezdjük el a nagyböjti idő utolsó, legfontosabb szakaszát!
 8. Az áprilisi jótékonysági vásár szintén jövő vasárnap lesz.
 9. Bátorítjuk a Kedves Híveket, hogy a szentmisék előtti alkalmakat kihasználva, időben végezzük el a húsvéti szentgyónást, hogy ne a Szent Három napra sűrűsödjenek össze.
 10. Ma délután fél 5-től szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánia közösségi termébe, és hozzanak magukkal hangszert is, hogy tudjunk egy rövid próbát is tartani, illetve a virágvasárnapi szertartásokat megbeszéljük.
 11. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a Vasárnap című hetilap írásait, melyekben többek között olvashatunk a hivatásról, a szenvedésről, és tájékozódhatunk a körülöttünk zajló egyházi eseményekről.

 

 

Mindenkinek áldott nagyböjti utat kívánunk!