HIRDETÉSEK

 

  1. március 31. – Nagyböjt 4. vasárnapja

 

  1. Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik rövidebb-hosszabb ideig be tudtak kapcsolódni a pénteki és szombati lelki programokba, feladatot is vállaltak, és ha nem is teljes 24 órát töltöttünk az Úr jelenlétében egyenként, de a közösség végig jelen volt, és ezt öröm volt látni.
  2. Április 4-én, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági hittan lesz a plébánián a 17-35 éves korosztály számára. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  3. A héten első péntek lesz. Időseinket, betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  4. Jövő vasárnap első vasárnap. Délután 16.00 órától csendes szentségimádás lesz, 17.00 órától vezetett szentségimádás a szentmise kezdetéig. A 10.00 órakor kezdődő szentmisét is szeretnénk a liturgikus szolgálat által is ünnepélyesebbé tenni.
  5. Ebben a nagyböjti időben is meghirdetjük a plébániánk rászorulóit megsegítő élelmiszergyűjtési akciónkat. A tartós élelmiszereket Szent Katalin szobra alá lehet helyezni. Aki pénzadománnyal szeretné támogatni kezdeményezésünket, adományát a kitett kék perselybe helyezheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
  6. Bátorítjuk a Kedves Híveket, hogy a szentmisék előtti alkalmakat kihasználva, időben végezzük el a húsvéti szentgyónást, hogy ne a Szent Három napra sűrűsödjenek össze.
  7. Ma délután fél 5-től szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánia közösségi termébe, és hozzanak magukkal hangszert is, hogy tudjunk egy rövid próbát is tartani.
  8. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a Vasárnap című hetilap írásait, melyekben megtaláljuk Ferenc pápa tanításait a belső változásról és az elkerülhetetlen „végzetről”.

 

 

Mindenkinek áldott nagyböjti utat kívánunk!