HIRDETÉSEK

 

  1. március 24. – Nagyböjt 3. vasárnapja

 

  1. Ma este fejezzük be a Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét előkészítő kilencedet, amelyért szeretnénk köszönetet mondani a Vincés Nővéreknek, és a Kedves Híveknek, akik ebbe esténként bekapcsolódtak!
  2. Március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise. A szentmise keretében teszik le ígéretüket azok, akik vállalták a lelki adoptálást.
  3. Március 26-án, kedden 18.45-től felnőtt katekézis lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  4. Idén itthon a templomban kerül megszervezésre a „24 óra az Úrért” nevű lelki program. A program március 29-én, pénteken a keresztúttal és esti szentmisével kezdődik, és március 30-án, szombaton az esti szentmisével zárul. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Bátorítjuk a Kedves Híveket, vegyenek részt minél több eseményen, mely nagyböjti készületünkben, az Úrral való kapcsolatunkban szeretne segíteni. A program keretében két hosszabb szentségimádási alkalmunk is lesz: péntek éjszaka és szombat délután. Aki egy órányi szentségimádást tud vállalni, kérjük, iratkozzon fel a kitett lapra, oly módon, hogy minden órában legalább két személy legyen jelen a templomban. Köszönjük szépen! A városban még a székesegyházban és a Szent László templomban szervezik meg a programot több plébánia bekapcsolódásával.
  5. Ebben a nagyböjti időben is meghirdetjük a plébániánk rászorulóit megsegítő élelmiszergyűjtési akciónkat. A tartós élelmiszereket Szent Katalin szobra alá lehet helyezni. Aki pénzadománnyal szeretné támogatni kezdeményezésünket, adományát a kitett kék perselybe helyezheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
  6. Ma délután fél 5-től szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánia közösségi termébe, és hozzanak magukkal hangszert is, hogy tudjunk egy rövid próbát is tartani.
  7. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a Vasárnap című hetilap írásait, a reggeli imádságokat, melyet haza vihetünk, valamint a lelki tükröket, melyek a szentgyónásra való készületünkben segíthetnek bennünket!

 

Mindenkinek áldott nagyböjti utat kívánunk!