HIRDETÉSEK

 

  1. február 24. – Évközi 7. vasárnap

 

  1. Szeretnénk megköszönni a plébániai farsang szervezőinek, előkészítőinek, hogy idén is megszervezték ezt a közösségi eseményt! Köszönet a lelkes résztvevőknek a készületért és az ötletes jelmezekért!
  2. Február 26-án, kedden, 18.45-től felnőtt katekézis lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  3. Február 28-án, csütörtökön, 19.00 órától Taizé imaóra lesz a Barátok templomában. Szeretettel várnak mindenkit!
  4. A héten elsőpéntek lesz. Időseinket, betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  5. Már tart a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés ideje, amelyet a plébánia számára is fel lehet ajánlani. Köszönjük mindazoknak, akik az előző években is ily módon is támogatták a plébániát. Aki idén is szeretné ezt a felajánlást megtenni, kérjük, hogy a nyomtatvány mindkét oldalát töltse ki, így meghatalmazva a plébániát, hogy leadhassuk a nyilatkozatot. A kitöltött lapokat a sekrestyébe kérjük behozni. A nyilatkozatokat legkésőbb március 13-ig lehet leadni. Előre is köszönjük!
  6. Jövő vasárnap, március 3-án, délután 17.00 órakor szentségimádással kezdődik a Szent László templomban a nagyváradi fogadalmi tridum, majd 18.00 órától szentmise lesz. Ezért a városban elmaradnak az esti szentmisék. Templomunkban is elmarad az elsővasárnapi szentségimádás és az esti szentmise. Előre hirdetjük, hogy szintén a fogadalmi tridum miatt március 4-5. napokon templomunkban reggel 08.00 órakor lesznek a szentmisék.
  7. A június 1-ei csíksomlyói pápalátogatásra a nagyváradi egyházmegye zarándokvonatot indít. Kérjük mielőbb mindazok jelentkezését, akik a vonattal utazva szeretnének részt venni Ferenc pápa csíksomlyói pápai szentmiséjén. A vonat ára kb. 80-100 lej lesz oda-vissza.
  8. A Csíksomlyói Búcsúra plébániánkról zarándokbusz indul, amennyiben lesz megfelelő számú jelentkező. Aki a búcsún is szeretne részt venni, amely a pápalátogatás után egy héttel lesz, kérjük jelezze a plébánián.

 

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!