HIRDETÉSEK

 

  1. február 17. – Évközi 6. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon jótékonysági vásár van a templom előtt a plébánián készült termékekből. Köszönjük az önkéntesek kitartó munkáját!
  2. Február 21-én, 17.00 órától, ünnepélyes vesperás lesz a székesegyházban Bogdánffy Szilárd, vértanú püspökre emlékezve, amelyre szeretettel várnak mindenkit.
  3. Február 21-én, 19.00 órától ifjúsági hittan lesz a 17-35 éves korosztály számára. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  4. Február 23-án, szombaton délután plébániai farsangot szervezünk, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat családjukkal együtt. A program délután 17.00 órakor kezdődik kötetlen játékkal beszélgetéssel, ráhangolódással, majd 19.00 órától a jelmezes résztvevők megmérettetése következik. A belépő: a jelmez és egy kis sütemény vagy üdítő. Szeretettel várunk mindenkit!
  5. Már tart a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés ideje, amelyet a plébánia számára is fel lehet ajánlani. Köszönjük mindazoknak, akik az előző években is ily módon is támogatták a plébániát. Aki idén is szeretné ezt a felajánlást megtenni, kérjük, hogy a nyomtatvány mindkét oldalát töltse ki, így meghatalmazva a plébániát, hogy leadhassuk a nyilatkozatot. A kitöltött lapokat a sekrestyébe kérjük behozni. Előre is köszönjük!
  6. A június 1-ei csíksomlyói pápalátogatásra a nagyváradi egyházmegye zarándokvonatot indít. Kérjük mielőbb mindazok jelentkezését, akik a vonattal utazva szeretnének részt venni Ferenc pápa csíksomlyói pápai szentmiséjén. A vonat ára kb. 80-100 lej lesz oda-vissza.
  7. A Csíksomlyói Búcsúra plébániánkról zarándokbusz indul, amennyiben lesz megfelelő számú jelentkező. Aki a búcsún is szeretne részt venni, amely a pápalátogatás után egy héttel lesz, kérjük jelezze a plébánián.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!