HIRDETÉSEK

 

  1. február 10. – Évközi 5. vasárnap

 

 

  1. Ma este 19.00 órától megbeszélést tartunk mindazokkal, akik február 11-én, hétfőn, fel szeretnék venni a betegek kenetét.
  2. Február 11-én, hétfőn, 17.00 órától, a Betegek Világnapja alkalmából, ünnepi szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek kenetét a Barátok templomában. Ezen a napon a város többi templomában elmaradnak az esti szentmisék, ezért templomunkban 18.00 órakor nem lesz szentmise.
  3. A június 1-ei csíksomlyói pápalátogatásra a nagyváradi egyházmegye zarándokvonatot is indít. Kérjük mielőbb mindazok jelentkezését, akik vonattal, vagy busszal utazva szeretnének részt venni Ferenc pápa csíksomlyói pápai szentmiséjén.
  4. A Csíksomlyói Búcsúra plébániánkról zarándokbusz indul, amennyiben lesz megfelelő számú jelentkező. Aki a búcsún is szeretne részt venni, amely a pápalátogatás után egy héttel lesz, kérjük jelezze a plébánián.
  5. Február 12-én, kedden 18.45-től felnőtt katekézis lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  6. Február 14-én, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz a templomban. Szeretettel várunk mindenkit, hogy elcsendesedjünk, és erősödjünk az Úr Jézus jelenlétében!
  7. A jövő héten már a megszokott rendben lesznek a plébániai hittanórák.
  8. A Vasárnap című hetilap mostani számában Márton Áronhoz kapcsolódó írást találunk, akit ezelőtt 80 évvel szenteltek püspökké, valamint olvashatunk a vallásközi párbeszéd témájáról is. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!