HIRDETÉSEK

 

  1. december 16. – Advent 3. vasárnapja – Gaudete (öröm) vasárnap

 

 

  1. A mai vasárnapon és jövő vasárnap is jótékonysági vásár van a templom előtt a plébánián készült termékekből. Az így összegyűlt adományok nagy segítséget jelentenek több rászoruló családnak is. Isten fizesse az önkéntesek munkáját és áldozatát!
  2. Ma délután 16.30 várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánia közösségi termébe a karácsonyi pásztorjáték próbájára.
  3. Ma este 19.00 órától várjuk megbeszélésre mindazokat, akik végzik a hétköznapok lelkigyakorlatát.
  4. December 18-án, kedden, 18.45-től felnőtt katekézis lesz. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  5. Ezen a héten még folytatjuk az élelmiszer-, valamint pénzadomány-gyűjtést a rászorulók megsegítésére. A pénzadományokat a kis asztalon lévő (kék színű) perselybe lehet betenni, a tartós élelmiszereket pedig a sekrestyébe kérjük behozni. Ezekből csomagokat állítunk össze, melyeket karácsonyra plébániánk rászorulóihoz juttatunk el. Előre is köszönjük támogatásukat!
  6. December 22-én, szombaton, 19.00 órától adventi gyertyagyújtásra várják a város híveit a Székesegyház elé. Imádkozzunk együtt, hogy az adventi idő utolsó, rövid szakasza a belső készülődésről szóljon!
  7. Az adventi időben folytatjuk a hajnali, szentmiséket, amelyek immár a Karácsony előtti kilenc napos előkészületre irányítják a figyelmünket. Hétfőtől szombatig reggel 06:00 órakor vannak a reggeli szentmisék. A mise után reggeli teára és harapnivalóra várunk mindenkit szeretettel. Az esti szentmisék változatlanul 18:00 órakor lesznek.
  8. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a katolikus kiadványokat, a Vasárnap című hetilap tanításait és lelki írásait!

 

 

 

MINDENKINEK ÁLDOTT ADVENTI KÉSZÜLŐDÉST KÍVÁNUNK!