HIRDETÉSEK

 

  1. december 23. – Advent 4. vasárnapja
  2. Szeretnénk megköszönni a Kedves Hívek kitartását és hűségét az adventi idő folyamán, különösen a hajnali szentmiséken. Öröm volt látni, hogy reggelente ilyen sokan együtt haladtunk az adventi készülődésben. Köszönjük mindazoknak, akik bármivel hozzájárultak a szentmisék szervezéséhez és a reggelik elkészítéséhez. Köszönet a fiatalok is, akik az iskola mellett reggelente vállalták a misén való szolgálatot. Isten fizesse mindenkinek!
  3. Az adventi gyűjtés során az élelmiszer-adományok mellett 1119,- RON adomány gyűlt össze, így idén is bőséges élelmiszer adományokkal tudjuk segíteni a rászorulókat. Isten fizesse áldozatukat!
  4. Ma délután 16.30-tól a karácsonyi szerepet próbáljuk, majd kötetlen játékra, beszélgetésre hívunk mindenkit!
  5. Ma este 19.00 órakor lesz a Hétköznapok Lelkigyakorlatának lezárása a lelkigyakorlatozó csoport számára.
  6. Hétfőn 11.00 órától lesz próba, utána, 12.00 órától karácsonyi díszbe öltöztetjük a templomot. Szívesen fogadjuk a segítő kezeket.
  7. Templomunk karácsonyi miserendje a következőképpen alakul:

December 24. Hétfő:     24:00 Éjféli szentmise és szerepjáték

 

December 25. Kedd:      10:00 Ünnepi szentmise és szerepjáték

Karácsony ünnepe        18:00 Esti szentmise

 

December 26. Szerda:   08:00, 10:00 és 18:00 Szentmise

 

Csütörtöktől a megszokott rendben, 18:00 órától lesznek a hétköznapi szentmisék.

  1. A karácsonyi ünnepek előtt és alatt szívesen állunk a Hívek rendelkezésére, hogy elvégezhessék szentgyónásukat. A szentmisék alkalmával, az éjféli mise kivételével, biztosítjuk a gyónási lehetőséget.
  2. December 31-én, 18.00 órakor tartjuk az év végi hálaadást! Szeretettel várunk mindenkit, hogy közösen adjunk hálát az elmúlt esztendőért!

 

Mindenkinek áldott Karácsonyt kívánunk!