HIRDETÉSEK

 

 1. december 9. – Advent 2. vasárnapja

 

 

 1. A mai nappal kezdődően élelmiszer-, valamint pénzadomány-gyűjtést hirdetünk meg a rászorulók megsegítésére. A pénzadományokat a kis asztalon lévő (kék színű) perselybe lehet betenni, a tartós élelmiszereket pedig a sekrestyébe kérjük behozni. Ezekből csomagokat állítunk össze, melyeket karácsonyra plébániánk rászorulóihoz juttatunk el. Előre is köszönjük támogatásukat!
 2. Ma délután 16.30 várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánia közösségi termébe. Először a karácsonyi szerepet kezdjük el próbálni, utána közös Mikulás-délután lesz.
 3. Ma este 19:00 órától várjuk megbeszélésre mindazokat, akik végzik a hétköznapok lelkigyakorlatát.
 4. December 11-én, kedden, 19.00 órától az ifi csoportnak lesz adventi hittanórája. Szeretettel várjuk a 14-17 éveseket!
 5. December 13-án, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz. Imádkozzunk együtt a fiatalokkal és a fiatalokért! Szeretettel várunk mindenkit!
 6. December 15-én, szombaton, 19.00 órától adventi gyertyagyújtásra várják a város híveit a Székesegyház elé.
 7. Jövő vasárnap jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült termékekből. Az így összegyűlt adományok nagy segítséget jelentenek több rászoruló családnak is. Isten fizesse az önkéntesek munkáját és áldozatát!
 8. Az adventi időben folytatjuk a hajnali, Rorate szentmiséket, amellyel karácsony ünnepére, Krisztus érkezésére készülünk. Hétfőtől szombatig reggel 06:00 órakor vannak az adventi szentmisék. A mise után reggeli teára és harapnivalóra várunk mindenkit szeretettel. Az esti szentmisék változatlanul 18:00 órakor lesznek.
 9. Tegnap részt vettünk a székesegyház előtt szervezett adventi vásáron. Sok munka volt az előkészületben, és gyerekek, fiatalok, felnőttek egyaránt sok időt és energiát fektettek bele, hogy minden szépen elkészüljön. Isten fizesse mindenkinek!
 10. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a katolikus kiadványokat, a Vasárnap című hetilap tanításait és lelki írásait!

 

 

 

MINDENKINEK ÁLDOTT ADVENTI KÉSZÜLŐDÉST KÍVÁNUNK!