HIRDETÉSEK

 

  1. december 2. – Advent 1. vasárnapja

 

 

  1. Ma délután 16.00 órától szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat, családokat közös mézeskalács készítésre, melyeket majd az adventi vásárokon lehet megkóstolni. Sütés közben lesz teázás és közös játék is.
  2. Ma még lehet jelentkezni a „Hétköznapok lelkigyakorlatára”, ma este 19.00 órától várjuk a lelkigyakorlat résztvevőit a plébánia közösségi termébe az első megbeszélésre.
  3. A Rózsafüzér Társulat decemberi imaszándéka: „Az idősekért, hogy bölcsességükkel és tapasztalataikkal együttműködjenek a hit továbbadásában, és az új generációk nevelésében.” Hétfőn, december 3-án, az esti szentmise után lesz a Társulat havi találkozója. Szeretettel várjuk a társulati tagokat!
  4. December 4-én, kedden, délután 18.00 órától tartjuk az első megbeszélést a karácsonyi szerepről. Szeretettel várjuk mindazokat, akik részt szeretnének venni a karácsonyi szerepben, melyet az éjféli misén és Karácsony napján, a 10.00 órai szentmisén láthatnak a Kedves Hívek.
  5. December 4-én, kedden, 18.45-től felnőtt katekézis lesz. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  6. December 8-án, szombaton, Szeplőtelen Fogantatás ünnepén, 11.00 órakor lesz a Várad-Velence plébániatemplom búcsúja. Mindenkit szeretettel várnak! Ezen a napon templomunkban reggel 06.00 és 18.00 órakor lesznek a szentmisék.
  7. December 8-án, szombaton, 15.00 órától, a Székesegyház előtti téren ötödik alkalommal nyitja meg kapuit az Adventi Vásár, amelyen plébániánk is képviselteti magát énekkel és termékekkel egyaránt. 19.00 órától lesz a Székesegyház előtt álló adventi koszorú megáldása és meggyújtása. Mindenkit szeretettel várnak!
  8. A Karácsonyra való készület jegyében hétfőtől szombatig reggel 06.00 órakor lesznek a hajnali / Rorate szentmisék. A szentmise után mindenkit szeretettel várunk reggelire is! Az esti szentmisék változatlanul megmaradnak 18.00 órakor.
  9. A héten első péntek lesz. Időseinket betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.

 

 

 

MINDENKINEK ÁLDOTT ADVENTI KÉSZÜLŐDÉST KÍVÁNUNK!