HIRDETÉSEK

 

  1. november 25. – Évközi 34. vasárnap / Krisztus a Mindenség Királya

 

  1. A múlt vasárnap 626,- RON adomány gyűlt össze a Katolikus Karitász javára! Isten fizesse áldozatukat!
  2. Ma délután 16.00 órától szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat, hogy közösen készítsük elő az adventi vásár termékeit. Kézműveskedés közben lesz teázás és közös játék is.
  3. Templombúcsúnkat november 27-én, Csodásérmű Boldogasszony ünnepén, 18.00 órakor tartjuk, melyre szeretettel várunk mindenkit! A búcsús szentmise szónoka Ft. Reszler Mihály, máramarosszigeti főesperes lesz.
  4. Az adventi időben a Rorate szentmisék mellett otthon a hétköznapokban is lehet készülni Jézus születésének megünneplésére. Egy ilyen otthoni készülődésre szeretnénk meghívni a Kedves Híveket, melyet a „Hétköznapok Lelkigyakorlatának” hívnak. Ennek vállalása azzal jár, hogy egy kis füzet segítségével minden nap fél órát kell olvasásra és imádságra szánni napközben, majd este egy rövid visszatekintéssel zárni a napot. Hetente egyszer van egy közös találkozó a plébánián, ahol megbeszéljük az előző hét eseményeit, és megkapjuk a füzetet a következő hétre. A közös találkozók időpontjai: december 2, 9, 16, 23, az esti szentmisék után. Szeretettel várjuk az érdeklődőket és a jelentkezőket november 30-ig!
  5. December 1-én, szombaton, 14.00 órától közös adventi koszorú készítésre hívunk mindenkit a plébánia közösségi termébe! A kellékeket, gyertyákat ki-ki maga hozza. Közben lesz gesztenyesütés és tea a gyerekeknek, forralt bor a felnőtteknek. Az elkészült koszorúkat másnap, advent első vasárnapján, a 10.00 órai szentmise keretében áldjuk meg.
  6. Advent első vasárnapja után, a Karácsonyra való készület jegyében hétfőtől szombatig reggel 06.00 órakor lesznek a hajnali / Rorate szentmisék. A szentmise után mindenkit szeretettel várunk reggelire is! Az esti szentmisék változatlanul megmaradnak 18.00 órakor.
  7. Köszönjük szépen mindazoknak a fáradozását, akik szombaton el tudtak jönni és segítettek a templom és a plébánia takarításában!

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!